A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715544406.6229.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Cercetati pentru trafic de canabis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-07-2014, ora 10:47

Iasi: Cercetati pentru trafic de canabis

Articol de Cristian Amariei

Mai multe persoane banuite ca ar fi procurat cannabis din Spania pe care l-ar fi vandut in Iasi au fost depistate de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – S.T. Iasi.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism cerceteaza mai multe persoane banuite de trafic de droguri de risc.

In cauza exista suspiciunea ca 10 persoane, constituite intr-un grup infractional organizat, in perioada februarie 2014 si pana in prezent, ar fi procurat cannabis, din Spania, pe care l-ar fi comercializat pe raza municipiului Iasi.

Pe data de 3 iulie, unul dintre cei in cauza a fost surprins in flagrant, pe raza localitatii Budai, judetul Iasi, in timp ce transporta 1.238,3 grame de cannabis, destinat comercializarii.

Pe data de 15 iulie, au fost efectuate trei perchezitii la locuintele a trei persoane. De asemenea, 10 persoane care au legatura cu cauza au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iasi.

In cauza a fost luata masura preventiva a retinerii fata de 4 persoane, iar Tribunalul Iasi a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 de zile. Cu privire la alte 4 persoane a fost luata masura controlului judiciar.

Foto: timetv.ro

     
Tag-uri: trafic, canabis, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii