A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715932244.7556.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Centrul mobil de colectare de sange este static pentru ca nu are sofer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-09-2014, ora 10:45

Iasi: Centrul mobil de colectare de sange este static pentru ca nu are sofer

Articol de Cristian Amariei
Criza de sange din spitale pare a nu putea fi rezolvata nici cu ajutorul centrelor mobile de colectare de sange. La Iasi, autobuzul cu care medicii se deplasau in diferite zone sta in parcare pentru ca nu mai are sofer.

Directorul DSP Iasi vrea sa gaseasca un sofer profesionist de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Iasi, care sa conduca autobuzul.

Pana nu demult, de transport se ocupa un sofer voluntar, in functie de timpul sau liber. Mai mult, reprezentantii Centrului de Transfuzii Sanguine din Iasi sustin ca nu au nici fonduri pentru combustibil. Asa ca autoritatile spera ss faca rost de bani din bugetul Fundatiei pentru SMURD. Daca autobuzul ar fi functional, ar mai recupera din donatori.

In aceasta perioada, la Centrul de Transfuzii din Iasi se prezinta zilnic, in medie, 50 de persoane pentru recoltare de sange, in conditiile in care necesarul este de 80 de donatori.

Sursa: digi24.ro
Foto: deltamed.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii