ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-09-2016, ora 08:15

Iasi: Campanie pentru punerea in legalitate a persoanelor cu acte de identitate expirate

Articol de Cristian Amariei
In urma protocolului de colaborare incheiat intre Politia Locala si Directia Locala de Evidenta a Persoanelor Iasi, politistii locali continua actiunile desfasurate in cartierele din municipiul Iasi pentru instiintarea persoanelor cu privire la obligativitatea de a intra in legalitate pe linia actelor de identitate, conform O.U.G. nr. 97/2005.

Astfel, in aceasta perioada, politistii locali desfasoara activitati de instiintare a 1.409 persoane care in perioada 01.04 – 30.06.2015 le-a expirat actul de identitate si nu au facut demersuri pentru eliberarea unui nou act. De asemenea, in atentia Politiei Locale sunt si 393 de minori care pe parcursul trimestrului II au implinit 14 ani si nu s-au prezentat la Directia Locala de Evidenta a Persoanelor Iasi pentru a intra in legalitate.

Mentionam faptul ca persoanele care nu se conformeaza somatiilor primite risca sanctiuni contraventionale cu valori cuprinse intre 40 si 80 lei, conform O.U.G. nr. 97/2005, privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii