ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-03-2013, ora 09:45

Iasi: Campania „60 minute pentru tine”

Articol de Madalina Irimia

Centrul Regional de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi impreuna cu partenerii sai: Complexul Muzeal National „Moldova” Iasi - Muzeul Memorial „Mihail Kogalniceanu” Iasi, Institutia Prefectului Judetului Iasi, Radio Iasi, TVR Iasi si Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi, in cadrul campaniei „60 minute pentru tine”, va invita sa participati la dezbaterea publica „Aventura unui artist in USA”, sustinuta de prof. DAN CUMPATA – Master Artist, Pictor Muralist, Grafician, membru permanent al Consiliului de Arta din Hollywood, USA, aflat in „Top 100 artisti din lume” realizat de Organizatia Internationala a Artistilor – Chicago, SUA in anul 2009.

Evenimentul va avea loc joi, 28 martie, orele 14.00 la Muzeul Memorial „Mihail Kogalniceanu” Iasi.

Scopul acestui eveniment este de a oferi, prin personalitatea, experienta si activitatea domniei sale, modele de viata tinerilor din comunitatea ieseana.

Pe parcursul derularii evenimentului se vor realiza inscrieri pentru concursul „Intrebari si Curiozitati”, a carui premiere va avea loc in data de 26 iunie 2013 cu ocazia Zilei Internationale de Lupta Impotriva Traficului si Consumului Ilegal de Droguri.

     
Tag-uri: campanie, antidrog, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii