A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715190525.8574.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi Business Mixer – conferinta dedicata dezvoltarii industriei serviciilor pentru afaceri din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2016, ora 10:19

Iasi Business Mixer – conferinta dedicata dezvoltarii industriei serviciilor pentru afaceri din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania (ABSL), cea mai importanta organizatie care reprezinta sectorul local de servicii pentru afaceri, organizeaza in Iasi conferinta “Iasi: The Northern Star of Business Services” in data de 7 aprilie 2016, la Congress HALL Palas, sala Mozart.
Evenimentul, aflat la prima editie in Iasi, va aduce impreuna lideri de seama reprezentand companii de prestigiu din Iasi care isi desfasoara activitatea in domeniile serviciilor partajate, externalizarii proceselor de afaceri, externalizarii tehnologiei informationale si cercetarii si dezvoltarii. Printre invitati se vor afla nu numai reprezentanti ai mediului universitar si ai autoritatilor locale din Iasi ci si nume sonore din sectorul de afaceri din acest oras. Printre acestea va fi prezenta si compania Capgemini Services Romania, parte a grupului Capgemini, infiintata in Iasi din 2009, in prezent membru activ in ABSL. Alte companii prezente la eveniment: Accenture Services, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox Business Services, Societe Generale European Business Services, HP Inc. Romania, Selir, UCMS Group Romania, HAYS, Corporate Office Solutions, Webhelp Romania SRL, Red Point Software Solutions.

Infiintata in 2012, ABSL Romania isi propune sa imbunatateasca dialogul si colaborarea in cadrul industriei serviciilor pentru afaceri, prin facilitarea schimbului de experienta si bune practici intre actorii de pe piata locala. Organizatia isi doreste in acelasi timp, sa mareasca nivelul de atractivitate al Romaniei pentru investitii si pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing si offshoring. Pana in prezent ABSL a organizat cu success conferinte de afaceri in Bucuresti, Timisoara si Cluj, incluzand prin aceasta initiativa si Iasi pe harta oraselor care sprijina dezvoltarea mediului de afaceri. Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania este cea mai importanta organizatie care reprezinta acest sector in tara noastra si care reuneste cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) si Cercetare Dezvoltare (R&D). ABSL Romania are ca scop dezvoltarea si transformarea industriei serviciilor pentru afaceri intr-o parte integranta a cresterii economice din Romania prin intermediul colaborarii in cadrul industriiei si prin implicarea autoritatilor si grupurilor interesate.
     
Tag-uri: conferinta, iasi, afaceri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii