ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-02-2015, ora 08:56

Iasi: Banicioiu, aprostrofat la un spital de copii de un barbat suparat de timpul mare de asteptare

Articol de Cristian Amariei
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost apostrofat, marti, la Spitalul de Copii "Sfanta Maria” din Iasi de un barbat nemultumit ca pacientii asteapta si cate sase ore la usa cabinetelor medicale, iar lipsa scaunelor ii determina pe parinti sa-si tina copiii pe jos, pe holurile spitalului.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat, marti, Spitalul de Copii "Sfanta Maria", din Iasi, fiind apostrofat pe holurile unitatii medicale de catre un barbat care astepta cu copilul sau sa intre la medic.

Barbatul era nemultumit ca astepta de cateva ore sa intre la consultatie la un medic si ca, din cauza ca nu exista scaune sau banci pe holuri, parintii isi aseaza copiii pe jos.

"Pai ce facem, domnu' ministru, astea-s conditii? Noi stam aici de la 6 dimineata. asta nu-i director, daca ii lasa pe copii sa stea pe jos”, i-a spus barbatul lui Nicolae Banicioiu.

Ministrul nu i-a raspuns barbatului, apoi a vizitat o sectie a spitalului, dupa care a intrat in biroul directorului unitatii medicale.

Dupa ce a discutat cu acesta, ministrul Sanatatii a declarat presei ca nu-i place "absolut deloc” ceea ce a vazut in acest spital si ca ministerul se va implica in remedierea problemelor cu care se confrunta unitatea medicala.

"Nu-mi place absolut deloc, e unul din spitalele care necesita multe lucruri de facut. Spun din capul locului ca o sa intervenim si noi. Nu-mi place ca nu exista locuri speciale de asteptare si ati vazut ca se creeaza tot felul de situatii neplacute", a spus Nicolae Banicioiu.

La randul sau, presedintele Consiliului Judetean Iasi Cristian Adomnitei, a afirmat ca spera ca ministerul Sanatatii va aloca bani pentru reabilitarea infrastructurii spitalului de copii, el recunoscand ca problema este una grava.

"A fost atat de grava problema, incat a fost si nevoie sa-l chemam pe domnul ministru, iar domnia sa nici n-a avut nevoie de prea multe explicatii. A vazut si s-a lamurit. Sunt absolut convins ca domnul ministru si ministerul isi vor tine cuvantul, iar guvernul va da fonduri pentru reabilitarea acestor cladiri", a spus Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi.

Tot marti, ministrul Sanatatii a vizitat spitalul Sfantul Spiridon, dar si Institutul Regional de Oncologie, ambele din municipiu.

Sursa: mediafax.ro
Foto: dcnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  12.02.2017 19:40

wh0cd238424 Buy Atenolol SHALLAKI vpxl online cytotec online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii