A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713573320.0768.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Autoritatile au reluat cautarea tanarului disparut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-01-2013, ora 10:17

Iasi: Autoritatile au reluat cautarea tanarului disparut

Articol de Diana Dumitriu

Un detasament de 21 de militari din Brigada 15 Mecanizata „Podu Inalt” din Iasi, actioneaza, joi, incepand cu orele 6.30, cu un camion cu tractiune integrala DAC 665T, pe raza localitatii Dagata, judetul Iasi. Ei se afla intr-o misiune de cautare-salvare a barbatului de 25 de ani disparut in zona de luni seara.

El intentiona sa ajunga impreuna cu doi consateni la un autoturism ramas inzapezit, insa pe drumul de intoarcere el a disparut printre troienele de zapada. Pana acum, tanarul a fost cautat zilnic de 50 de politisti, jandarmi si lucratori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi. Ieri, acestora li s-au alaturat si satenii din Dagata.

UPDATE

Militarii si politistii de frontiera se alatura cautarilor tanarului de 25 de ani disparut in apropiere de Dagata. Inca de la primele ore ale diminetii un detasament de 21 de militari de la Brigada 15 Mecanizata ''Podu Inalt'' din Iasi actioneaza cu un camion cu tractiune integrala DAC 665T. Ei intervin ca urmare a solicitarii conducerii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi. Alti 10 politisti de frontiera de la Inspectoratul Politiei de Frontiera Iasi au fost trimisi la Dagata sa ajute la cautari cu ajutorul a doua autospeciale.

Ei s-au alaturat celor 48 de politisti, jandarmi si angajati ai ISU care au inceput cautarile inca de luni seara, dupa sesizarea, prin serviciul de urgenta 112, disparitiei unui barbat de 25 de ani. Acesta si alti doi prieteni ajutase un consatean al carui autovehicul ramasese inzapezit la doi kilometri de sat. La intoarcerea spre casa, tanarul a ramas in urma, indepartandu-se tot mai mult de grup. La un moment dat, nu a mai fost vazut, prietenii s-au intors din drum pentru a-l cauta, insa fara niciun rezultat. De teama sa nu isi piarda propriile vieti din cauza viscolului puternic, acestia s-au intors in sat unde au anuntat rudele si autoritatile.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii