ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-04-2015, ora 10:18

Iasi: Actiuni in trafic pentru depistarea vitezomanilor

Articol de Madalina Irimia
In cursul zilei de 15 aprilie, intre orele 06:30-13:30 si 18:30-21:30, politistii rutieri, au organizat si desfasurat o actiune pe linia mentinerii climatului de siguranta rutiera pe drumurile publice de pe raza mun. Iasi, precum si pentru depistarea si sanctionarea soferilor care incalca regimul legal de viteza.

Au fost aplicate 146 sanctiuni contraventionale, in valoare de 128.182 lei, dintre care 80 pt. viteza, 10 pt. nefolosirea centurii de siguranta, iar 56 pt. alte abateri. Au fost retinute 11 permise de conducere.

A. Razvan, de 21 ani, din comuna Birnova a condus un autoturism, pe bulevardul Independentei, din municipiul Iasi si a efectuat manevra de depasire neregulamentara a altui autoturism, incalcand marcajul rutier dublu continuu ce separa sensurile de mers. Acesta a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 390 lei si retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 zile.

S. Ovidiu, de 31 ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe DE 583, in afara localitatii Sirca a fost depistat de aparatul radar circuland cu viteza de 135 km/h, viteza legala admisa pe acel sector de drum fiind limitata la 70 km/h, prin indicator rutier. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 877,5 lei, iar ca masura complementara s-a dispus retinerea permisului de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 zile.

Foto: glsa.ro
     
Tag-uri: iasi, amenzi, vitezomani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii