ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-07-2016, ora 08:12

Iasi: Abateri de la lege, sanctionate de Primarie

Articol de Cristian Amariei
In primele doua luni ale verii, Serviciul Corp Control Primar a intocmit 137 de procese verbale de contraventie. Valoarea totala a amenzilor acordate este de 208.070 lei.

Cele mai multe amenzi, 78, au fost acordate din cauza lipsei autorizatiilor de functionare ale unitatilor de alimentatie publica, in vederea comercializarii de produse alimentare si nealimentare sau prestarii de servicii sau nerespectarea obiectului de activitate autorizat. Suma totala a amenzilor la acest capitol a fost de 148.800 lei.

Restul amenzilor au fost acordate pentru expunerea marfurilor in afara spatiilor de vanzare, lipsa contractelor de folosinta a domeniului public (terase sezoniere), distrugerea pavajului de pe trotuare, nerespectarea obligatiilor proprietarilor de imobile monumente istorice, nerespectarea unei somatii de refacere a fatadei unui imobil, nerespectarea unei somatii de salubrizare a unui teren, neaducerea amplasamentului unei lucrari la reteaua publica de apa la parametrii initiali si nerespectarea unei somatii de ridicare a unui autoturism avariat, abandonat pe domeniul public.

Totodata, au fost emise si 61 de somatii, dintre care 29 pentru ridicarea unor autoturisme avariate abandonate pe domeniul public, iar restul pentru salubrizarea unor terenuri virane, salubrizarea spatiului verde din administrarea unei asociatii de proprietari, refacerea domeniului public afectat de interventii la reteaua publica de apa, gaz si electricitate, precum si pentru prezentarea actelor din partea mai multor agenti economici.
     
Tag-uri: iasi, sanctiuni, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii