ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-12-2014, ora 10:15

Iasi: A incercat sa se sinucida in urma unui conflict sotia. A fost salvat de politistul chemat pentru aplanarea scandalului

Articol de Madalina Irimia
Un barbat din judetul Iasi a incercat sa se sinucida in urma unui scandal cu sotia. Acesta a fost resuscitat de politistul chemat de sotie pentru a aplana conflictul.

In cursul zilei de 14 decembrie, in jurul orei 09.00, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Pascani au fost sesizati, prin apel unic de urgenta 112 de catre C. Cristina, de 41 ani, din com. Motca, cu privire la un conflict iscat intre ea si sotul sau, C. Mihai, de 42 ani, la domiciliul celor doi.

Seful Postului de Politie Cristesti s-a deplasat la fata locului, iar in timp ce audia femeia cu privire la cele petrecute, sotul acesteia a iesit din locuinta si ar fi avut o tentativa de suicid.

Politistul s-a deplasat de indata in anexa locuintei si a efectuat manevre de resuscitare barbatului, care dupa aproximativ 15 minute si-a revenit. Ulterior, acesta a fost preluat de catre o ambulanta si transportat la spital.

Foto: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii