A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713507726.9277.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: 31 de locuri de parcare, scoase la licitatie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-04-2014, ora 13:24

Iasi: 31 de locuri de parcare, scoase la licitatie

Articol de Cristian Amariei

Pana la jumatatea lunii mai, pot fi rezervate prin licitatie 31 de locuri in parcari de resedinta. Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat a identificat pentru aceasta perioada spatii disponibile pentru inchiriere situate in Pacurari, Tatarasi, pe Aleea Rozelor si pe soseaua Nationala. Locurile de parcare pot fi inchiriate doar de proprietarii de masini care locuiesc in imediata vecinatate a spatiilor licitate.

Saptamana viitoare va fi deschisa o serie de trei licitatii. Prima dintre acestea va fi organizata pe 28 aprilie cand pot fi inchiriate 9 locuri pe strada V. Lupu nr. 83. Pe 29 aprilie va fi licitat un singur loc de parcare in strada Pacurari 158. Luna se incheie cu licitatia de pe 30 aprilie cand vor disputate 10 locuri situate in Aleea Rozelor nr. 30.

Alte trei licitatii sunt programate la inceputul lunii mai. Trei locuri de parcare vor intra in licitatie pe 5 mai, acestea fiind situate pe sos. Pacurari nr. 4. Urmeaza pe 7 mai licitatia pentru doua locuri pe strada Vasile Lupu 132, iar pe 12 mai vor fi scoase sase locuri pe sos. Nationala nr. 46.

Pentru inscrierea la licitatie, locatarii trebuie sa depuna un dosar ce cuprinde copia actului de identitate a doritorului, copia actelor de proprietate sau inchiriere a locuintei, copia actului de proprietate a autoturismului pentru care se doreste locul de parcare si certificatul de atestare fiscala eliberat de DEFPL Iasi. Participantul la licitatie trebuie sa achite pentru intrarea in procedura taxe totale de 65 lei ce cuprind garantia de participare (50 lei), taxa de participare (5 lei) si pretul documentatiei (10 lei pe loc de parcare).

Relatii suplimentare privind procurarea documentatiei si conditiile de participare se pot obtine de la sediul DAPPP din str. Smardan nr. 5, cam. 9, parter, telefon 0232/264.246 int. 22 sau 42.

Foto: b365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii