A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716052044.3585.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: 21 de soferi lasati fara permis dupa ce au fortat trecerile de cale ferata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-04-2014, ora 12:06

Iasi: 21 de soferi lasati fara permis dupa ce au fortat trecerile de cale ferata

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 29 aprilie, efectivele de politie rutiera din cadrul Serviciului Rutier, in cooperare cu politistii de ordine publica, precum si de la structurile de transporturi si frontiera au organizat o actiune pentru depistarea conducatorilor de autovehicule care nu respecta regulile rutiere instituite in zona trecerilor la nivel cu calea ferata, avandu-se in vedere si alte cauze generatoare de accidente.

In cadrul actiunii au fost angrenati 54 de politisti, fiind aplicate in total 321 de sanctiuni contraventionale.

Din totalul sanctiunilor, 19 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferata . Politistii au retinut in vederea suspendarii 21 de permise de conducere si au retras 6 certificate de inmatriculare .

A fost depistat B. Petru, de 21 de ani, din mun. Iasi, care, in timp ce conducea un auto pe strada Sergent Grigore Ioan, din municipiul Iasi, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata, din dreptul B.J.A.T.M., desi semnalele acustice si luminoase erau puse in functiune. Persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 765 lei si s-a retinut permisul de conducere pentru 90 de zile”, anunta IPJ Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii