A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714105435.3845.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: 100 de jandarmi vor asigura ordinea la sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-09-2014, ora 08:07

Iasi: 100 de jandarmi vor asigura ordinea la sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului

Articol de Ana-Maria Onofrei

In ziua de 8 septembrie, cu prilejul Hramului Manastirii Hadambu, eveniment religios la care participa un numar insemnat de credinciosi, doua echipaje de jandarmi va asigura ordinea si linistea publica pe timpul manifestarilor.

Astfel, vor fi luate masuri specifice pentru a se respecta ordinea si linistea pe timpul slujbei religioase, precum si deplasarea ordonata a credinciosilor spre locul de inchinare. De asemenea, se va avea in vedere prevenirea faptelor antisociale, avandu-se in vedere afluxul mare de persoane.

Totodata, in zilele de 7 si 8 septembrie, in cooperare cu Politia Iasi, efective de jandarmi vor actiona pentru asigurarea ordinii publice, la manifestarile religioase si cultural-artistice prilejuite de sarbatorirea Nasterii Maicii Domnului in localitatile Tomesti si Tutora, din jud. Iasi.

Alte manifestari, la care va participa un public numeros si la care Jandarmeria Iasi impreuna cu Politia vor asigura masurile de ordine se vor desfasura in ziua de 07 septembrie, in comunele: Halaucesti - balci anual si Baltati – ziua comunei.

Se continua misiunile zilnice de ordine publica in Iasi, Pascani, Hirlau, Tg. Frumos, Podu Iloaiei si Raducaneni, precum si activitatile de protectie institutionala.

In aceasta perioada vor fi angrenati in misiuni aproximativ 100 de jandarmi.

„Pentru evitarea evenimentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, jandarmii ieseni recomanda celor care participa la diferitele evenimente organizate sa manifeste rabdare, sa respecte indicatiile fortelor de ordine, sa evite consumul excesiv de alcool si implicarea in conflicte de orice natura, sa aiba un comportament decent, in conformitate cu normele de convietuire sociala.” informeaza IJJ Iasi.

Foto: lideruldeopinie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii