ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-05-2013, ora 13:31

IT Marathon, la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Esti pasionat de domeniul IT? Esti interesat de cele mai cautate tehnologii de pe piata? Crezi ca poti dezvolta o aplicatie Web, Desktop sau Embedded? Liga Studentilor de la Facultatea de Automatica si Calculatoare (LSAC) va provoaca la pe 18 mai IT MARATHON!!!

Concursul IT Marathon se adreseaza studentilor si elevilor din Iasi, pasionati de domeniul IT, si consta in dezvoltarea unei aplicatii pentru unul din cele 3 domenii:

-Web

-Desktop

-Embedded

Daca esti interesat, ia un coleg si inscrieti-va pana la data de 16 mai. Pentru a va inscrie in concurs trebuie doar sa trimiteti un email la adresa lsac.itmarathon@gmail.com avand ca subiect domeniul la care va inscrieti, iar in continut precizati componenta echipei, anul de studiu, adresa de email de contact pentru ambii membri ai echipei, precum si un numar de telefon. Aceste date de contact vor fi folosite pentru a oferi toate informatiile referitoare la concurs

Maratonul va dura 7 ore. Veti primi o tema de dezvoltare, iar in timpul alocat competitiei va trebui sa construiti aplicatia ce se va mula cel mai bine pe cerintele enuntate in dimineata concursului de catre format din profesori ai Facultatii de Automatica si Calculatoare si reprezentanti ai firmelor ce sponsorizeaza evenimentul ( Pentalog Romania, Embarcadero , 5 Point Solutions , Infineon).

La sfarsitul concursului vor fi anuntati castigatori pentru fiecare categorie de aplicatii. Premiile cumulate vor fi in valoare de 1000 euro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii