A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714656108.4901.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ISU Iasi demareaza campania “Vreau sa fiu voluntar”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-03-2012, ora 07:55

ISU Iasi demareaza campania “Vreau sa fiu voluntar”

Articol de Alexandra Stefanescu

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “ M.Gr.Sturdza” al judetului Iasi va desfasura o campanie de informare a autoritatilor publice locale si de sensibilizare a cetatenilor privind rolul si importanta voluntariatului in situatii de urgenta. Campania face parte din proiectul “Vreau sa fiu voluntar”, desfasurat la nivel national sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Campania se adreseaza autoritatilor publice locale si cetatenilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani si are drept obiective principale cunoasterea si respectarea de catre autoritatile publice locale a reglementarilor privind voluntariatul in situatii de urgenta, precum si cresterea interesului autoritatilor publice locale pentru constituirea, dimensionarea si dotarea reala si corecta a structurilor serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta.

In cadrul primului proiect al campaniei “Vreau sa fiu voluntar”, intitulat “Rolul si importanta voluntariatului”, vor fi organizate seminarii de informare si instruire a primarilor privind reglementarile specifice referitoare la voluntariatul in situatii de urgenta. De asemenea, vor fi organizate actiuni comune cu serviciile voluntare pentru situatii de urgenta, actiuni de recrutare a voluntarilor prin organizarea de seminarii, puncte de informare preventiva, exercitii demonstrative, Ziua Portilor Deschise, difuzare materiale informative, campanie media etc.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 20

MARTIE ESTE: "PRIMAVARA"

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii