A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714850301.1546.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

IEPURASUL e in atelierul Util Deco Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-04-2013, ora 17:06

IEPURASUL e in atelierul Util Deco Iasi

Articol de Madalina Irimia

De astazi, Iepurasul va astepta la Util Deco Iasi, unitate protejata autorizata, dezvoltata si sustinuta de ADV Romania, deoarece in perioada 24-26 aprilie si 29-30 aprilie 2013, se organizeaza evenimentul educational Atelierele Iepurasului. Pachetul educativ se adreseaza grupelor organizate de copii, cu varste intre 4 si 9 ani, si consta in organizarea unui atelier de pictura pe polistiren taiat in forme de animale si oua de Paste, sub indrumarea angajatilor Util Deco.

Bucuria copiilor va fi marita de prezenta Iepurasului Util Deco, mascota evenimentului, si va demonstra faptul ca pictura este un bun mijloc de a distruge barierele. Afirmam aceasta deoarece copii vor vizita si unitatea protejata autorizata Util Deco Iasi, in care lucreaza tineri cu dizabilitati si vor avea ocazia de a vedea ce produse realizeaza acestia. Incercam astfel sa oferim noii generatii sansa unui comportament nediscriminatoriu si tolerant fata de diversitatea oamenilor”- a declarat Angela Achitei, director general Util Deco. De altfel, si Iepurasul le va povesti micilor pictori cat de important e sa ii accepti pe cei din jur si sa doresti sa le faci o bucurie de sarbatori, aceasta fiind prima lectie de incluziune.

Majoritatea grupelor de copii vor veni la sediul Util Deco Iasi, dar exista si solicitarea deplasarii in mediul rural. Vom raspunde solicitarii pentru a oferi si acestor copii accesul la eveniment si bucuria intalnirii cu Iepurasul de Paste.

Atelierele Iepurasului completeaza oferta de evenimente educationale Util Deco, alaturi de Atelierele lui Mos Craciun si Atelierele Martisorului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii