A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716024782.4337.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hoti de fier vechi prinsi intr-un spatiu administrat de Regionala Cai Ferate Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-07-2013, ora 14:26

Hoti de fier vechi prinsi intr-un spatiu administrat de Regionala Cai Ferate Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 10 iulie, in jurul orei 11:30, patrula mixta formata dintr-un politist local si un agent din cadrul Sectiei a IV-a Politie s-a deplasat pe strada Sf. Ioan unde din curtea unui imobil ce apartine Regionalei C.F.R. Iasi, o persoana fura materiale feroase.

“ Politistii au procedat la retinerea barbatului si in urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca se numeste M.I., de 55 ani, domiciliat in judetul Iasi, iar asupra sa au fost gasite bunuri feroase. Persoana a declarat faptul ca a patruns in locatia mentionata pentru a sustrage coli de tabla folosite la izolarea conductelor care tranziteaza zona, urmand a fi valorificate la centrele de colectare a fierului vechi”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

De asemenea, in jurul orelor 16:00, politistii locali care executau serviciul de siguranta publica in zona cartierului Alexandru cel Bun, in timp ce patrulau pe strada Olt, au surprins trei barbati cu varstele cuprinse intre 16 si 23 ani, domiciliati in judetul Iasi, care au patruns fara drept intr-un spatiu administrat de catre Regionala Cai Ferate Iasi. In urma verificarilor efectuate persoanele au declarat faptul ca doreau sa fure materiale feroase pentru a le valorifica la centrele de colectare a fierului vechi. Persoanele in cauza au fost sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse intre 250 si 500 lei, conform Legii nr. 61/1991, rep., privind patrunderea cu incalcarea normelor legale de acces.

Foto: citynews.ro

     
Tag-uri: hoti, fier, CFR, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii