A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716031592.8082.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hoti de fier vechi, prinsi de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-05-2014, ora 14:52

Hoti de fier vechi, prinsi de politistii ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Iasi au actionat pentru prevenirea si combaterea furturilor de materiale si deseuri metalice, fiind efectuate verificari la centrele de colectare, precum si fata de persoane care se ocupa cu strangerea acestor materiale.

Astfel, in cadrul actiunilor pe aceasta linie, au fost verificate 23 de centre de colectare, fiind legitimate peste 120 de persoane.

Politistii au depistat 2 barbati, R. Vasile, de 41 ani si I. Ionut, de 33 de ani, ambii din municipiul Iasi, banuiti de comiterea unui furt. Acestia au fost condusi la sediul Sectiei 4 Politie pentru cercetari, stabilindu-se ca in noaptea de 20/21 mai a.c., ar fi patruns in curtea unui imobil, de unde ar fi sustras materiale metalice in valoare de 3000 de lei. Bunurile, care apartin unei societati comerciale, au fost recuperate in totalitate, iar cercetarile continua fata de barbati sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, anunta IPJ Iasi.

Foto: aradpress.eu

     
Tag-uri: hoti, fier vechi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii