A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713500407.6147.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hoti de fier depistati de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2013, ora 16:57

Hoti de fier depistati de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari au observat pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice patru barbati care intentionau sa fure fier de la statia de pompare a apei Hermeziu, in vederea comercializarii.

In data de 09 aprilie a.c., in jurul orei 22.30, pe timpul efectuarii unei misiuni specifice cu sistemul de supraveghere ce functioneaza pe principiul termoviziunii politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Bivolari, au observat in apropierea statiei de pompare a apei Hermeziu un grup de persoane care nu-si justificau prezenta in zona. In scurt timp la fata locului s-a deplasat o patrula din cadrul sectorului care a procedat interceptarea si legitimarea persoanelor. Din cercetarile efectuate si din declaratiile barbatilor, politistii de frontiera au stabilit ca acestia sunt cetateni romani, se numesc Vasile G., Daniel P., Emanuel A. si Andrei G., cu varste cuprinse intre 19 si 45 ani, toti domiciliati in judetul Iasi. Cei patru au declarat ca s-au deplasat pana la statia de pompare a apei Hermeziu, unde au fortat si indoit usa metalica de la intrarea in statie, au demontat un transformator, pe care intentionau sa il comercializeze. Politistii de frontiera au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de furt calificat urmand a fi inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

     
Tag-uri: politie, frontiera, Iasi, furt, fier
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii