A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714188649.0662.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hotarare CL: Comisie cultural – artistica in cadrul Fundatiei Iasi – Capitala Culturala Europeana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-05-2015, ora 11:49

Hotarare CL: Comisie cultural – artistica in cadrul Fundatiei Iasi – Capitala Culturala Europeana

Articol de Madalina Irimia
Vineri, 29 mai, consilierii locali ieseni s-au reunit intr-o sedinta ordinara a carei ordine de zi a cuprins, printre altele, proiectul de hotarare privind completarea Consiliului Director al Fundatiei Iasi – Capitala Culturala Europeana. in urma dezbaterilor, proiectul a fost aprobat impreuna cu doua amendamente care au presupus includerea in boardul Fundatiei a unui reprezentant al consilierilor independenti, in persoana consilierului Vlad Nedelcu, si constituirea unei comisii cultural – artistice care sa vina in completarea atributiilor boardului Fundatiei Iasi – Capitala Culturala Europeana.

Comisia ii va avea in componenta pe directorii festivalelor iesene care au primit marca EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), respectiv Dan Dobos (FIE), Dan Lungu (FILIT) si Ioan Holban (FITPT), precum si pe criticul de teatru Calin Ciobotari, cu conditia ca acesta sa accepte propunerea.

Dintre celelalte proiecte aprobate in cadrul sedintei Cosiliului Local se remarca cele privind rectificarea bugetului general al Municipiului Iasi pe anul 2015, aprobarea Acordului de parteneriat cu Ambasada Ciprului din Romania si aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru investitia Modernizare Strazi in Municipiul Iasi. Proiectul de hotarare privind modificarea Statului de Functii al Politiei Locale Iasi nu a mai fost luat in discutie, acesta fiind retras de pe ordinea de zi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii