ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-12-2013, ora 17:23

Guvernul trece proiectul autostrazii Tg. Mures - Iasi inapoi de la Ministerul Transporturilor la departamentul condus de Dan Sova. Mare parte din autostrada nu se afla pe harta proritatilor pana in 2018

Articol de Alexandra Stefanescu

Guvernul Romaniei are pe ordinea de zi un proiect de hotarare prin care sa abroge o alta hotarare data in 30 aprilie prin care proiectul autostrazii Tg. Mures - Iasi a fost mutat de la Departamentul pentru Infrastructura condus de Dan Sova, la Ministerul Transporturilor condus atunci de Relu Fenechiu. Cu toate acestea, potrivit strategiei USL de autostrazi pana in 2018 prezentat de premierul Ponta si Dan Sova in parlament, cea mai mare parte din autostrada Tg. Mures - Iasi nu apare ca prioritate.

Autostrada Tg. Mures - Iasi a fost data in competenta Ministerului Transporturilor la insistentele fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, deputat de Iasi, desi, practic, desi toate proiectele de autostrazi au ramas la CNADNR in subordinea Departamentului pentru Infrastructura condus de Dan Sova.

Integral pe hotnews.ro

Foto: romaniatv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii