A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714155847.1668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Grupare specializata in trafic de droguri, destructurata pe DIICOT Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-01-2016, ora 09:56

Grupare specializata in trafic de droguri, destructurata pe DIICOT Iasi

Articol de Madalina Irimia
Politistii din cadrul B.C.C.O. Iasi si procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iasi au ridicat peste 1.000 de grame de cannabis, 213.700 de lei, 6.520 de euro, 300 de lire sterline si 900 USD, de la membrii unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri. 7 persoane au fost retinute, iar fata de alte doua a fost dispusa masura controlului judiciar.

La data de 27 ianuarie a.c., politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iasi au efectuat 11 perchezitii domiciliare in municipiul Iasi si in orasul Tirgu Frumos.

Perchezitiile au vizat destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri de risc (cannabis).

Anterior efectuarii perchezitiilor domiciliare, politistii din cadrul B.C.C.O. Iasi l-au prins inflagrant delict pe unul dintre membrii gruparii, in timp ce comercializa cannabis.

Din cercetari a rezultat ca, in perioada iulie 2015 - ianuarie 2016, membrii grupului infractional organizat ar fi procurat si comercializat, in special in municipiul Iasi, peste 6 kg. de cannabis.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 1.083 de grame decannabis, precum si 213.700 de lei, 6.520 de euro, 300 de lire sterline si 900 USD, bani proveniti din activitatea infractionala.

La sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iasi, au fost conduse la audieri 18 persoane, dintre care 9 sunt membre ale gruparii infractionale.

In urma administrarii probatoriului, 7 persoane au fost retinute, urmand a fi prezentate Tribunalul Iasi cu propunere de arestare preventiva, iar fata de alte 2 persoane a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar.

     
Tag-uri: iasi, diicot, trafic, droguri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii