A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714022019.4631.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Grupare specializata in trafic de droguri, destructurata de politistii din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2015, ora 09:04

Grupare specializata in trafic de droguri, destructurata de politistii din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Iasi au ridicat 745 de grame de cannabis, in urma a 6 perchezitii la membrii unei grupari specializate in trafic de droguri de risc si de mare risc. 4 persoane au fost retinute, iar fata de alte 2 persoane a fost dispusa masura controlului judiciar.

Pe 24 martie, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si procurorii DIICOT – ST Iasi au efectuat 6 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Iasi, pentru destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in traficul de droguri de risc si droguri de mare risc.

La activitati au participat si luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 745 de grame de cannabis, detinute in scopul comercializarii.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada octombrie 2014 - martie 2015, membrii gruparii ar fi procurat importante cantitati de droguri de risc (cannabis) si de mare risc (comprimate ecstasy), pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Iasi.

12 persoane au fost conduse la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi, pentru audieri, dintre care 4 au fost retinute, urmand a fi prezentate Tribunalului Iasi, cu propunere de arestare preventiva, iar fata de 2 persoane a fost dispus controlul judiciar.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si al DIPI.

Foto: sursazilei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii