A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715670069.8749.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Grup infractional specializat in contrabanda de tigari, destructurat la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-12-2016, ora 06:24

Grup infractional specializat in contrabanda de tigari, destructurat la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Iasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iasi, cu suportul de specialitate al politistilor din cadrul – Serviciului de Operatiuni Speciale Iasi, au destructurat un grup infractional care desfasura activitati ilicite in sfera contrabandei cu tigari si care actiona pe raza judetului Iasi.

In data de 07 decembrie a.c. au fost desfasurate 22 perchezitii domiciliare la membrii gruparii, in mai multe locatii de pe raza judetului Iasi, la care au participat politisti de frontiera si efective de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau.
In perioada monitorizarii activitatii infractionale, politistii de frontiera au descoperit si retinut in vederea confiscarii peste 310.000 tigarete diferite marci provenite din contrabanda, in valoare de peste 105.300 lei.
Fata de sapte membri ai grupului a fost dispusa masura reținerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii