A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716130968.7879.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Giani Kirita dorit la CSMS Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
22-01-2012, ora 10:32

Giani Kirita dorit la CSMS Iasi

Articol de Lucian Botezatu

De la inceputul saptamanii, cand au revenit in Copou si tehnicianul Ionut Popa, dar si noul presedinte executiv Florin Prunea, CSMS Iasi poarta tratative intense, pe multiple planuri. Pe de o parte doreste sa se intarească pe posturile deficitare in tur si sa scape totodata de jucatorii pusi in decembrie pe lista de transferuri, iar pe de alta incearca sa-si definitiveze programul de pregatire din februarie.

Si la primul capitol, dar si la celalalt, au aparut pana acum prea putine clarificari, jucatorii aflati pe lista lui Popa inca inaintea plecarii in vacanta de iarna neavand decat sanse teoretice sa ajunga in Copou. O impresie buna au lasat inca de la primele antrenamente mijlocasul ofensiv Petrovic si atacantul Brajkovic, ambii veniti din Serbia, desi o certitudine ar putea-o reprezenta si revenirea la formatia Iasiului a inchizatorului Ciprian Milea, care se pregateste deja de miercuri cu lotul CSMS.

Marea bomba a perioadei de transferuri ar putea s-o reprezinte insa aducerea lui Giani Kirita, liber de la sfarsitul lui decembrie, cand s-a despartit de Bursaspor, grupare cu care a cucerit pana si titlul de campion al Turciei. Cum revenirea la Dinamo este tot mai putin probabila, desi fundasul s-a pregatit cateva zile sub comanda lui Liviu Ciobotariu, exista sanse sa fie adus in Copou de fostul sau coleg din Soseaua Stefan cel Mare, Florin Prunea. Seful executivului iesean spera totodata ca in una-doua zile sa incheie tratativele si cu Ghindaru, Florea si D.Orac (ultimul se afla in refacere inca cel putin o luna dupa operatia suferita toamna trecuta), privind rezilierea pe cale amiabila a contractelor.

CSMS intentioneaza sa efectueze in perioada 23-25 februarie un mini-turneu in Republica Moldova, in cadrul caruia sa sustina doua teste in compania echipei Milsami-Ursidos, situata momentan pe locul 5 in campionatul tarii vecine.

Sursa: prosport.ro

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii