A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715202624.1513.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gheorghe Nichita i-a cerut premierului Ungureanu bani pentru ANL-uri, reabilitarea termica si pentru modernizarea scolilor si gradinitelor din Iasi (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-03-2012, ora 17:09

Gheorghe Nichita i-a cerut premierului Ungureanu bani pentru ANL-uri, reabilitarea termica si pentru modernizarea scolilor si gradinitelor din Iasi (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Primarul Gheorghe Nichita a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa ca a inaintat mai multe cereri primului ministru Mihai-Razvan Ungureanu prin care i-a solicitat 145 de milioane lei.

Potrivit edilului sef, acesti bani vor fi utilizati pentru construirea de ANL-uri in zona Gradinari (61 milioane lei), reabilitarea termica a 57 de blocuri (27 milioane lei), modernizarea a 34 de scoli (47 milioane lei) si pentru construirea a 5 gradinite (10,2 milioane lei).

"Parlamentarii PD-L nu au reusit sa adopte fonduri suficiente pentru Iasi. Nu au reusit pentru ca la nivelul fiecarui minister nu au usile deschise. I-am trimis primului ministru mai multe cereri prin care i-am semnalat o serie de programe nationale care au finantare guvernamentala si la care Iasul are documentatia necesara insa nu primeste fonduri ", a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Mai mult primarul Gheorghe Nichita a anuntat ca va discuta si cu ministrul de Interne, Gabriel Berca pentru a cere suplimentarea numarului de politisti rutieri.

"Vrem sa-l facem pe ministrul Administratiei si Internelor sa inteleaga ca numarul de politisti locali la Iasi este total subdimensionat. In urma discutiilor pe care le-am avut cu cei de la Rutiera am aflat ca sunt doar 14 politisti pe teren. In aceste conditii nu putem face traficul sa functioneze si nu putem face toata aceasta activitate numai cu politia locala", a adaugat edilul sef.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii