ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
08-08-2015, ora 09:06

Gheorghe Nichita: Am dorit sa analizam modul in care functioneaza alianta la nivel local

Articol de Cristian Amariei
Coalitia de guvernare locala din Iasi este solida si unita, anunta membrii PSD Iasi intr-un comunicat de presa emis vineri, dupa o sedinta la sediul partidului, acolo unde s-au intrunit membrii PSD si UNPR. Membrii ALDE au fost, de asemenea, convocati, insa nu s-au prezentat la sedinta.

Din partea PSD Iasi, au participat presedintele organizatiei judetene, Gheorghe Nichita, si presedintele executiv, Victorel Lupu, in timp ce UNPR Iasi a fost reprezentat de catre presedintele organizatiei judetene, Gheorghe Emacu, si vicepresedintele Alin Aivanoaei. Reprezentatii ALDE nu au putut participa la discutii, nefiind in Iasi.

„Am dorit sa analizam modul in care functioneaza alianta la nivel local, dupa recentul Congres de fuziune dintre UNPR si PPDD. Alaturi de partenerii nostri, am discutat atat despre relatiile la nivelul Consiliului Judetean, cat si despre functionarea aliantei in consiliile locale din judet”, a declarat Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi.

Membrii aliantei de guvernare locala si-au reiterat sprijinul pentru Guvernul condus de premierul Victor Ponta si au demarat primele discutii despre alegerile locale din anul 2016.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
DorothyAnick,  13.02.2017 19:56

wh0cd334605 Tadacip Without A Prescription diflucan by mail levitra online Order Singulair Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii