A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713605222.84.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gerard Jitareanu a fost ales Presedinte al Senatului USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
09-02-2012, ora 08:15

Gerard Jitareanu a fost ales Presedinte al Senatului USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Membrii Senatului Universitaţii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) din Iasi si-au ales presedintele in persoana lui Gerard Jitareanu. Alegerile pentru functia de presedinte al senatului au avut loc miercuri, 8 februarie, in cadrul sedintei la care au participat atat membrii vechi cat si cei proaspat alesi, insa doar acestia din urma au avut dreptul de vot.

Candidaturile s-au facut prin autopropunere, iar singurul care a dorit sa candideze pentru aceasta functie a fost actualul rector, prof. dr. Gerard Jitareanu. Mandatul pentru patru ani a fost castigat cu 21 voturi valabil exprimate. Numarul persoanelor cu drept de vot este 27, prezenti au fost 25, iar in urma votarii patru buletine au fost anulate.

Conform calendarului stabilit pentru alegerile 2012, in cadrul sedintei Senatului au mai fost validate alegerile pentru directorii de departamente, Consiliile departamentelor, Consiliile facultatilor si Senat (cadre didactice/cercetatori si studenti), iar actualul rector si-a prezentat raportul pentru mandatul 2008-2012. Incepand de astazi si pana pe 15 februarie este prevazuta perioada de depunere a candidaturilor pentru functia de rector, alegerile urmand a avea loc pe 29 februarie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii