A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716024842.1418.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

GSK Romania doneaza medicamente si le transporta sinistratilor din judetele afectate de ninsori si frig
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-02-2012, ora 15:08

GSK Romania doneaza medicamente si le transporta sinistratilor din judetele afectate de ninsori si frig

Articol de Alexandra Stefanescu

Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline (GSK) Romania a raspuns apelului Ministerului Sanatatii de a-i ajuta pe oamenii prinsi in nameti si a donat aproape 6.000 de cutii de medicamente sinistratilor din judetele afectate de ninsori si frig. Aceasta actiune vine ca o incercare a grupului farmaceutic de a contribui la diminuarea efectelor devastatoare ale vremii, ce au dus la blocarea a zeci de mii de oameni sub zapezi.

In aceasta campanie, GSK Pharma a donat antibiotice si tratamente impotriva afectiunilor respiratorii, iar GSK Consumer Healthcare a donat medicamente impotriva racelii si gripei, pentru a veni in intampinarea nevoilor oamenilor care se confrunta cu ninsorile abundente si cu frigul.

Apelul lansat de Ministerul Sanatatii a venit ca o completare a actiunilor noastre sociale de la nivel local si ne-am mobilizat pentru a trimite medicamentele in zonele afectate. GSK este in Romania de peste 20 de ani, timp in care ne-am implicat puternic in activitati de sustinere a celor mai grave cauze, pentru ca ceea ce ne dorim este ca prin tot ceea ce facem sa contribuim la cresterea sperantei de viata a romanilor - din pacate, este cea mai scazuta din Uniunea Europeana”, a declarat Pascal Prigent, Director General al GSK Romania.

Donatia de medicamente a GSK a fost transportata gratuit de catre Europharm Distributie, o alta companie membra a grupului GSK in Romania, catre Directiile de Sanatate Publica din judetele Vrancea, Braila si Buzau - care le vor distribui unitatilor sanitare in functie de necesitati.

Foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii