ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-04-2016, ora 10:11

Furtuna la Iasi: Un barbat a fost luat de puhoaie

Articol de Madalina Irimia
A fost potop, aseara, la Iasi. Cartiere intregi s-au inundat in urma unei ploi torentiale care a durat aproximativ o ora. in unele zone, apa a depasit o jumatate de metru. Un batran care a incercat sa treaca strada chiar in timpul furtunii a fost la un pas de moarte dupa ce a fost trantit de viitura si purtat cativa metri. soferii care s-au aventurat in trafic au ramas blocati in masini. Pentru ca situatia devenise grava, s-a intrunit Comandamentul local pentru situatii de urgenta.

O ploaie puternica, insotita si de grindina, a facut dezastru aseara pe strazile din Iasi. Canalizarea orasului nu a facut fata, prin urmare, cartiere intregi au fost inundate.

Un barbat de 65 ani care a vrut sa treaca strada exact in timpul furtunii a fost daramat de puhoaie, iar apa l-a tarat cativa metri. Dupa cateva momente de uluiala, un trecator a intervenit si l-a scos din apa.

Au mai fost si alte scene incredibile! Un tramvai, de exemplu, a fost pur si simplu impins de puhoaie in Podu Ros.

Pompierii au intervenit sa-i ajute pe oameni sa scoata apa din subsolurile blocurilor. Mai multi conducatori auto care s-au aventurat in apa adanca de pe sosele au ramas blocati in masini. Nici pentru pietoni nu a fost usor. Ca sa ajunga unde aveau treaba au fost nevoiti sa treaca prin adevarate rauri.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: iasi, ploaie, canalizare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii