A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714031652.0196.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Funeriu a inaugurat astazi Casa Bals a Filarmonicii Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-10-2011, ora 15:24

Funeriu a inaugurat astazi Casa Bals a Filarmonicii Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Daniel Funeriu, a fost prezent astazi la Iasi unde a participat la inaugurarea unui corp de cladire din cadrul Filarmonicii Iasi.

Funeriu a fost condus pentru a putea vedea cum arata Casa Bals, corpul reconditionat al cladirii, care va fi deschis publicului incepand din acest weekend.

Totodata ministerul Funeriu a participat si la deschiderea stagiunii artistice la Universitatea de Arte „George Enescu“.

Ma bucur ca s-a finalizat prima parte a lucrarilor de la universitate si de la Filarmonica. Este o investitie foarte importanta pentru Iasi pentru ca i se reda orasului o parte dintre frumusetile pe care le are. Eu vreau sa ii multumesc domnului rector, tuturor parlamentarilor care au fost la usa mea de foarte multe ori. Foarte multi ministri au spus ca dau bani, atitudinea mea a fost sa aloc bani, pe care ii dau contribuabilii din Romania. De aceea eu cred ca atunci cind facem alocarile sa le facem tintit spre obiective importante”, a declarat Daniel Funeriu.

Galerie FOTO:

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii