A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715222050.3541.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fundatia “Iasi - Capitala Culturala Europeana“ ii invata pe „creativii” ieseni cum pot castiga finantari nerambursabile UE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2013, ora 16:55

Fundatia “Iasi - Capitala Culturala Europeana“ ii invata pe „creativii” ieseni cum pot castiga finantari nerambursabile UE

Articol de Alexandra Stefanescu

Fundatia “Iasi - Capitala Culturala Europeana” (FICCE) si Punctul de Contact Cultural al Romaniei (PCC) organizeaza joi, 26.09.2013, ora 10.00 la Sala Mare a Primariei Municipiului Iasi Iasi, un eveniment de prezentare a noului program de finantare al Uniunii Europene, “Europa Creativa”, ce va fi lansat in perioada 2014-2020. La masa rotunda vor fi dezbatute metodele de facilitare a accesului creativilor si operatorilor culturali la fondurile europene nerambursabile.

Scopul evenimentului este incurajarea dialogului si a colaborarii intre operatorii din sectorul cultural si creativ din regiune si familiarizarea cu viitoarele prioritati de finantare ale Programului “Europa Creativa”.

“Europa Creativa” (2014-2020) va avea trei componente distincte: Media, Cultura si o componenta dedicata garantarii creditelor bancare pentru sectorul cultural si cooperarii in domeniul politicilor culturale. Prezentarea proiectului va fi facuta de catre expertii PCC: Mioara Lujanschi, Bianca Floarea si Sorin Enus.

Punctul de Contact Cultural (PCC) functioneaza in cadrul Centrului de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii si face parte din reteaua europeana a punctelor de contact cultural.

Acesta este primul eveniment organizat de Fundatia “Iasi-Capitala Culturala europeana“. Scopul principal al Fundatiei este de a promova brand-ul cultural al Municipiului Iasi in tara si in strainatate, avand ca tinta obtinerea statutului de “Capitala Culturala Europeana", in anul 2021. In acest sens, Fundatia va desfasura activitati de formare a specialistilor, de organizare a evenimentelor culturale, de strangere de fonduri, de marketing si de lobby.

Foto: zf.ro

     
Tag-uri: fonduri, UE, Iasi, fundatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii