ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-10-2013, ora 14:03

Fundatia HECUBA Iasi organizeaza spectacolul „Halloween in Hecubaland”

Articol de Madalina Irimia

Fundatia Hecuba Iasi, in colaborare cu Primaria Municipiului Iasi si Directia de Asistenta Comunitara, va invita la evenimentul organizat in parteneriat cu Centrul DIFAIN CSA Iasi, care va avea loc joi, 31 octombrie, incepand cu ora 16:30, la Sediul CRMCAD (Centrul Rezidential de Mame si Copii Aflati in Dificultate Iasi), din str. Sarariei , nr. 143, Iasi.

Invitatia se face in contextul organizarii evenimentului „Halloween in Hecubaland” si a promovarii activitatilor psiho-socio-educative realizate de Fundatia Hecuba la Centrul Rezidential de Mame si Copii Aflati in Dificultate Iasi pentru copiii si mamele care sunt beneficiarii acestui centru.

In cadrul evenimentului „Halloween in Hecubaland”, care va avea loc in data de 31 octombrie, la sediul CRMCAD Iasi, se vor organiza concursurile: „Parada Costumelor”, „Dansul Dragonului” si „Fata cea infricosatoare”, precum si momente artistice si coregrafice oferite de catre beneficiarii centrului in colaborare si schimb de experienta cu beneficiarii Centrului DIFAIN CSA, copii cu parinti plecati in strainatate.

„Halloween in Hecubaland”, este un spectacol creat de si pentru membrii Centrul ui Rezidential de Mame si Copii Aflati in Dificultate Iasi alaturi de copiii Centrului DIFAIN CSA Iasi, prin care se pune accent pe dezvoltarea personala a beneficiarilor, reprezentand unul dintre proiectele acestui centru.

Beneficiarii directi ai CRMCAD Iasi sunt copiii cu varste cuprinse intre 8 luni si 17 ani, si mamele acestora.

Foto: depici.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii