A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713966064.3134.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fundatia Bethany organizeaza un bal cariabil pentru deschiderea unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-03-2012, ora 07:27

Fundatia Bethany organizeaza un bal cariabil pentru deschiderea unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany organizeaza pe 30 martie, incepand cu ora 19.00, la Hotel Restaurant La Castel un bal caritabil. Evenimentul va reuni aproximativ 200 de invitati, persoane din mediul de afaceri local si regional, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, personalitati din domeniul cultural, politic, medical si universitar.

Gazda evenimentului va fi realizatoarea TVR, Irina Pacurariu, care, alaturi de artistii prezenti la eveniment va introduce invitatii intr-o atmosfera specifica perioadei La Belle Epoque.

Sunt mama si din pricina asta nu trebuie cautate prea mult motivele pentru o astfel de implicare. Este un gest normal si un exercitiu firesc de solidaritate sa ajutam copii, mai ales daca sunt in suferinta. Dupa mai bine de 20 de ani de democratie ar trebui sa nu mai asteptam ajutor din exterior si sa ne descoperim puterea noastra, a fiecaruia, de a face bine. Cred in acelasi timp ca trebuie sa daruim cu folos, celor care au nevoie intr-adevar si cum bine stim ca „unde-s multi puterea creste", este cu adevarat important sa ne adunam fortele pentru a face bine. Iasul nu poate fi mai putin generos si un astfel de bal nu face doar dovada ca ne pasa ci, mai mult de atat, ca putem sa colaboram si putem rezolva intre noi, iesenii, o cauza care priveste comunitatea acestui oras”, a declarat Irina Pacurariu.

Din programul serii fac parte Opera Nationala Romana Iasi, actorul Petru Ciobotaru din partea Teatrului National „Vasile Alecsandri” ce va oferi invitatilor o interpretare savuroasa a piesei Chirita, Cristina Nichita care va prezenta o colectie de rochii specifice perioadei Belle Epoque, Dan-Alexandru Arhire ce va interpreta un moment de chitara clasica, trupa 4Universe si Clubul de Dans Sportiv Olympic Dance ce vor incanta publicul cu ritmuri de vals si tango.

Cel mai asteptat moment al serii este licitatia de arta unde cei prezenti vor avea ocazia sa-si completeze colectiile personale cu tablouri apartinand unor pictori recunoscuti la nivel national si international: Felix Aftene, Constantin Tofan, Dragos Patrascu si Liviu Suhar. Pasionatii de vinuri vor putea licita pentru doua casete de lux oferite de Cotnari iar doamnele vor putea licita o superba creatie marca Chotronette.

Oaspetii vor savura pe tot parcursul evenimentului o cina festiva cu cele mai fine delicii culinare, preparata de cei mai iscusiti bucatari ai Hotelului Restaurant La Castel, iar la final vor fi invitati sa ia parte la o degustare de vinuri premium oferita de Cotnari”, informeaza organizatorii.

Participarea la Balul de La Castel se face pe baza unei invitatii de 500 de lei, valabila pentru doua persoane. Banii stransi in urma vanzarii invitatiilor si a licitatiei vor intra in contul campaniei „Coloreaza un destin” initiata de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in luna noiembrie a anului trecut. Aceasta campanie isi propune sa adune fondurile necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati din Iasi in care vor fi oferite servicii gratuite de kinetoterapie, logopedie si consiliere psihologica.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 23

MARTIE ESTE:"ARTISANBAKERY"

Foto:adevaru.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
amalinei irina veronica,  23.03.2012 14:42

buna idee pt un bal cu tematica caritabila dar sunt de parere ca pretul biletului pt a participa este exagerat o zi frumoasa

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii