A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714118294.166.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fundatia Bethany lanseaza o noua resursa informationala pentru parintii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-02-2012, ora 08:02

Fundatia Bethany lanseaza o noua resursa informationala pentru parintii ieseni

Articol de Madalina Irimia

Pentru a veni in intampinarea nevoilor de informare ale parintilor si avand la baza o experienta de peste 16 ani in lucrul cu copii si familii, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany lanseaza blogul tematic Parinti, la scoala! (www.parintilascoala.com) dedicat in exclusivitate parintilor si viitorilor parinti.

Blogul va contine informatii valoroase pentru toti parintii interesati de o mai buna relatie cu copiii lor. Acestia vor avea ocazia sa invete care sunt nevoile copiilor, cum sa creeze un cadru emotional sanatos, cum sa creeze si sa mentina in familie un mediu armonios. In paginile site-ului veti regasi sfaturi, sugestii si recomandari oferite de specialistii nostri. Mai mult decat atat, ei vor fi prezenti pentru voi, raspunzandu-va la intrebarile pe care va incurajam sa le adresati prin intermediul comentariilor.

Dorinta noastra este de a pune la dispozitia publicului interesat informatiile dobandite in decursul experientei de peste 16 ani in lucrul cu familiile si copiii pentru a contribui la imbunatatirea vietii de familie si a relatiilor parinte-copil, care, in mod special in contextul economic si in ritmul de viata actual au deseori de suferit. Acum, mai mult decat oricand, adultii au nevoie sa invete meseria de parinti si sa isi dedice atat timpul cat si resursele emotionale in favoarea familiei. In acest sens, am lansat deja din toamna anului trecut un program integrat de imbunatatire a abilitatilor parentale si dezvoltare personala pentru copii si tineri”, informeaza reprezentantii Bethany.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 2 FEBRUARIE ESTE: "DANCU"

Participa la concursul zilei da click aici

Foto: parintilascoala.com

     
Tag-uri: parinti, copii, blog, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii