A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715724234.7196.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fostul procuror Ioan Ciofu, inchis la Penitenciarul Iasi pentru coruptie, poate executa pedeapsa in regim deschis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-04-2013, ora 12:24

Fostul procuror Ioan Ciofu, inchis la Penitenciarul Iasi pentru coruptie, poate executa pedeapsa in regim deschis

Articol de Cristian Amariei

Fostul procuror Ioan Ciofu de la Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnat la trei ani de inchisoare pentru ca a primit bani pentru ca Adrian Porumboiu sa fie pus sub acuzare pentru infractiuni economice, isi executa pedeapsa in Penitenciarul Iasi in regim deschis.

Ioan Ciofu, fost procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnat la trei ani de inchisoare pentru luare de mita, este incarcerat in regim deschis, o forma mai usoara de executare a pedepsei.

Initial, reprezentantii Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi au stabilit ca fostul magistrat sa fie incarcerat in regimul semideschis, care se aplica persoanelor condamnate la pedepse intre unul si cinci ani si care permite detinutului sa se deplaseze neinsotit in interiorul inchisori, sa muncesca, sa participe la activitati culturale, educative sub supraveghere "in spatii din interiorul penitenciarului care raman deschise in timpul zilei".

Ciofu a contestat insa decizia la judecatorul delegat pentru executarea pedepselor. Acesta a dispus ca fostul procuror sa execute pedeapsa in regim deschis.

Integral pe mediafax.ro

Foto: luju.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii