ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
08-03-2016, ora 09:46

Florin Prunea, amendat de FRF cu 5.000 de lei pentru ca a criticat amicalele nationalei din Turcia

Articol de Cristian Amariei
Declaratia lui Florin Prunea, cel care a spus ca ”este o greseala de management, este pur amatorism” turneul pe care nationala l-a efectuat in Turcia in ianuarie, nu a ramas fara urmari, informeaza Digi Sport.

Presedintele celor de la CSMS Iasi a primit un avertisment, dar si o amenda in valoare de 5.000 de lei din partea Comisiei de Disciplina a FRF.

Imediat cum a aflat ca a fost chemat in fata comisiei, in urma cu o luna, Prunea a luat foc:

Si eu sunt chemat la Comisia de Disciplina pentru ca mi-am permis, in calitatea mea de membru in Comitetul Executiv si de fost jucator al echipei nationale, sa critic acest turneu foarte bine organizat si cu adversari cum de mult timp n-am mai intalnit. De o valoare fanstastica.

S-a intors Ceausescu, nu mai avem dreptul la opinie. Toti trebuie sa tinem gura inchisa. Totul merge foarte bine in fotbalul romanesc, dar cand cineva mai si critica, cu argumente si in mod civilizat, Comisia de Disciplina este folosita pentru a inchide gura membrilor afiliati.

Motivul chemarii sunt declaratiile pe care le-am facut, in mod civilizat, nu am atacat pe absolut nimeni. Fata de precedenta conducere a Federatiei Romane de Fotbal, asistam la lucruri fara precedent, la abuzuri. Echipa nationala a trecut printr-o situatie jenanta.”

Si-au batut joc de cel mai mare antrenor pe care l-a avut tara. Sa-l lase singur, sa vorbeasca cu patroni de cluburi pe la spatele antrenorului echipei nationale, sa-ncurajeze jucatorii sa nu raspunda la convocari. E fara precedent ca un secretar general, in speta Radu Visan, sa vorbeasca cu patronul Stelei si sa incurajeze jucatorii sa nu se prezinte la nationala pentru ca nu au ce sa pateasca. Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata”, a mai spus Prunea, inainte de a merge la Comisia de Disciplina.
     
Tag-uri: florin prunea, amenda, frf
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii