A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714767213.7577.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Florin Constantinescu (PSD): USL a votat un buget responsabil, echilibrat, care va duce la dezvoltarea Romaniei, la crearea de noi locuri de munca si la depasirea crizei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
15-02-2013, ora 08:01

Florin Constantinescu (PSD): USL a votat un buget responsabil, echilibrat, care va duce la dezvoltarea Romaniei, la crearea de noi locuri de munca si la depasirea crizei

Articol de Diana Dumitriu

Senatorul PSD Florin Constantinescu, presedintele organizatiei PSD Pascani a afirmat ca parlamentarii USL au votat un buget responsabil, echilibrat, care va duce la dezvoltarea Romaniei, la crearea de noi locuri de munca si la depasirea situatiei de criza.

Senatorul social democrat recunoaste ca au existat insa voci care au spus ca, Bugetul din 2013 nu este unul perfect. In replica, Florin Constantinescu promite ca va incerca sa corecteze bugetul.

Ma refer la investitii, proiecte locale, din judetul Iasi, care nu au fost prinse in acest buget. Este datoria noastra, a tuturor parlamentarilor sa incercam sa corectam acolo unde exista decalaje si unde investitiile trebuie sa primeze”, spune Florin Constantinescu.

In cadrul aceleiasi declaratii, senatorul PSD Florin Constantinescu a sustinut faptul ca, Bugetul pe anul 2013 are obiective clare, tinte care trebuie atinse in toate domeniile vietii social-economice din Romania. S-au stabilit inca de la inceput sume clare pentru domenii importante: pentru sanatate: 6,2 miliarde de euro; transporturi: 4,9 miliarde de euro; educatie si cercetare: 4,4 miliarde de euro; agricultura: 3,8 miliarde de euro; administratie publica: 2 miliarde de euro; aparare: 1 miliard de euro; mediu: 1 miliard de euro.

Senatorul Florin Constantinescu reaminteste si faptul ca, presedintele Traian Basescu a precizat, vineri, la Bruxelles, sumele pe care Romania le primeste, din bugetul UE, in 2014-2020 pe programe, mentionand ca, in total, este vorba despre un buget de 39,887 miliarde de euro.

S-a simtit o anumita multumire a presedintelui Traian Basescu privind suma pe care Romania o va primi din bugetul UE. Nu inteleg aceasta multumire! Daca ar fi sa privim critic, suma este mica fata de nevoile Romaniei! Remarc o anumita nepasare fata de ceea ce se intampla cu bugetul alocat acestui an. Am convingerea ca mult mai constructiva ar fi fost o anumita atentie acordata bugetului local si procedurilor legale care sa dea drumul la bani pentru administratia centrala si locala. Mai degraba, as fi vazut din partea presedintelui Basescu o abordare constructiva privind promulgarea acestui buget. Semnalul de alarma trebuia tras demult! De ce? Pentru ca neadoptarea bugetului pe 2013 este mult mai dureroasa acum decat ceea ce vom primi de la UE si, poate, vom putea suplimenta. Da, suntem nemultumiti si de acel aspect, desi dumnealui este multumit. Dar suntem profund dezamagiti de abordarea imatura a opozitiei care, in februarie, se gaseste sa atace bugetul la Curte. Actul este de-a dreptul imatur si iresponsabil. Nu pot vedea decat in termeni negativi acest act: parlamentarii opozitiei sunt nemultumiti pentru ca se maresc salariile romanilor, pentru ca se indexeaza pensiile, pentru ca vor fi continuate unele proiecte si vor incepe altele. Solicit imperativ parlamentarilor opozitiei sa renunte la acest joc politicianist care nu face bine deloc tarii”, mai spune in declaratia politica senatorul Constantinescu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii