ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-02-2012, ora 08:01

Flash-Mob la Iasi de Dragobete: Inima tricolora cu 500 de oameni in Piata Unirii

Articol de Alexandra Stefanescu

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) organizeaza pe 24 februarie, in Piata Unirii din Iasi, evenimentul „Din drag de Dragobete” in cadrul caruia va avea loc un concurs de Treasure Hunt si un Flash-Mob.

"Prin acest eveniment, ne propunem sa continuam traditia de a reaminti tinerilor ca avem propria noastra sarbatoare a dragostei , care merita sa primeasca toata atentia noastra", informeaza organizatorii.

Evenimentul va incepe de la ora 12:30 cu un concurs de tip Treasure Hunt, iar participantii vor fi tineri indragostiti care vor avea ocazia sa treaca impreuna printr-o serie de probe.

Dupa finalizarea concursului, incepand cu ora 14:00, in Piata Unirii, sunt asteptate peste 500 de persoane care sa participe la un Flash-mob in care se va incerca realizarea unei inimi cu specific romanesc (participantii vor primi baloane tricolore).

Ziua se va incheia cu o petrecere in club Motor, incepand cu orele 21:00. Studentii vor avea ocazia sa participe la diverse concursuri cu tematica specifica sarbatorii de Dragobete si premii tentante. Intrarea se va face pe baza carnetului de student.

CUVANTUL CHEIE AL ZILEI DE 23

FEBRUARIE ESTE: "FLASH"

     
Tag-uri: UNSR, Iasi, Flash-Mob
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii