ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-08-2015, ora 08:25

Firma de salubritate din Iasi va ridica gunoiul mai des in zilele cu temperaturi ridicate

Articol de Madalina Irimia
Reprezentantii firmei de salubritate din Iasi anunta ca au sporit numarul de oameni si de masini care lucreaza in aceasta perioada pentru a mari frecventa cu care se ridica gunoiul. Masura a fost luata pentru protejarea populatiei si mediului in zilele cu temperaturil caniculare.

In perioada temperaturilor caniculare, pentru a asigura confortul si siguranta populatiei Salubris SA a intensificat ritmul de colectare a deseurilor de la punctele de precolectare amplasate pe domeniul public si a marit programul de lucru a personalului din cadrul sectiei Deseuri Solide Urbane pana la ora 22 30.

A fost suplimentat si numarul utilajelor de colectarea si transport a deseurilor, astfel incat timpul intre doua colectari s-a redus. De asemenea, recipientele de precolectare deseuri de pe domeniul public sunt acum spalate si igienizate mai des, in conditii mecanizate.

Dat fiind temperaturile ridicate si lipsa precipitatiilor, am marit frecventa operatiunilor de spalat si stropit pe caile publice, in incercarea de a oferi populatiei un grad cat mai ridicat de confort termic. Societatea asigura serviciile de spalat si stropit cai publice in conformitate cu legislatia in domeniu, care reglementeaza orarele de realizare a acestor operatiuni.

Salubris SA va mentine acest program pana cand temperaturile vor cobori si se vor incadra in normalul perioadei, se anunta in comunicatul emis de companie.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii