A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716031690.7732.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Filarmonica Moldova a fost decorata cu Ordinul Crucea Casei Regale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-03-2015, ora 10:24

Filarmonica Moldova a fost decorata cu Ordinul Crucea Casei Regale

Articol de Madalina Irimia
In cadrul unei ceremonii desfasurata miercuri, 25 martie, la Castelul Peles, Filarmonica de Stat Moldova din Iasi a fost decorata cu Ordinul Crucea Casei Regale a Romaniei, distinctie conferita profesorului univ. dr. Bujor Prelipcean, directorul general al institutiei, de Principesa Mostenitoare Margareta, in numele Majestatii Sale, Regele Mihai I.

Inalta distinctie este acordata pentru intreaga activitate concertistica si culturala desfasurata timp de peste sapte decenii, prin intermediul careia s-au lansat, promovat si crescut valori inestimabile ale culturii muzicale romanesti; de asemenea, pentru eforturile facute, chiar si in cele mai grele perioade ale trecutului recent, pentru pastrarea spiritului national in muzica, pentru promovarea muzicii culte in randul tinerelor generatii si pentru recunoasterea muzicii romanesti peste hotare.

„Ne exprimam si pe aceasta cale, inalta consideratie si gratitudine fata de Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei si fata de Familia Regala a Romaniei. Suntem extrem de onoratide primirea acestei distinctii”, au precizat reprezentantii institutiei iesene.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii