A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714907544.3738.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festivalul berii la Iasi. Concert Vunk
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2013, ora 17:15

Festivalul berii la Iasi. Concert Vunk

Articol de Madalina Irimia

Si anul acesta, Festivalul Berii va avea loc in aceeasi locatie ca in ultimii ani, pe strada Sarmizegetusa – Splai Bahlui (pod Mircea), in dreptul strandului. Incepand de joi, 23 mai si pana duminica, 26 mai, intre orele 10:00 – 23:00, iesenii sunt asteptati sa petreaca cu mici si bere.

In toate cele patru zile vor fi organizate concursuri cu premii, iar artisti cunoscuti vor sustine concerte. Prima zi a festivalului va fi deschisa de interpretii de muzica populara Alexandru Recolciuc, Stefan Enasel si participantul de la “Vocea Romaniei”, Cezar Dometi.

Vineri, 24 mai, au loc probele eliminatorii ale concursului – festival “SuperStar de Iasi”, urmate de concertul sustinut de D’Acord Band si Silvia Stanciu.

A treia zi a Festivalului Berii vine cu o alta surpriza, concertul sustinut de trupa Iris. Duminica, 26 mai 2013, are loc finala concursului “SuperStar de Iasi” al carui mare premiu este in valoare de 1.000 euro. Tot duminica seara va concerta trupa Vunk. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Iasi.

     
Tag-uri: festival, bere, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii