ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-09-2013, ora 08:08

Festivalul Luminii pe pietonalul Stefan cel Mare

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 5 septembrie incepand cu ora 17, filialele “Sf. Anton” Iasi, “Sf. Dumitru” Valea Lupului si “Oltea Doamna” Tecuci ale Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei organizeaza pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant a III-a editie a Festivalului Luminii. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Asociatia “ Centrul de promovare turistica” Iasi si Complexul Muzeal National Moldova.

Evenimentul isi propune ca timp de cateva ore sa creeze un altfel de spatiu, rupt de cotidian, in care participantii sunt invitati sa se bucure de lucrurile simple ale vietii, ce astazi este intr-o continua miscare. Pentru copii si alte persoane interesate vor fi organizate ateliere in care vor invata sa faca gulgute ce aduc lumina festivalului, noduri folosite de cercetasi, vor avea ocazia sa fie pictati pe fata in cadrul atelierului de face-painting, vor putea afla mai multe detalii despre cercetasi si ce inseamna a fi cercetas si vor putea participa la jocuri cu specific cercetasesc.

Pe langa acestea, ca in fiecare an Iasiul va fi din nou inundat de lumina miilor de gulgute pe care cercetasii le vor aseza de-a lungul pietonalului si le vor aprinde pentru a oferi iesenilor o feerie de lumina menita a aduce liniste oricarei persoane ce va trece pe acolo. Pe langa acestea va putea fi vazuta si expozitia „Povestea mea…un sambure pe ata” a celor de Centrul DIFAIN CSA Iasi.

Printre cei care vor performa in timpul festivalului se numara The Brad Pits, Mirona Matlinsche, Trupa de teatru IDIOT, Cush Gisca si Andrei Nastase, Clubul de dans Katiusa, Quasar Dance, OBLX si MP13, Mugurasii din Prisecani, Alexo, Codruta Filip, Rafaela Prodan, Academia Show, Stefan Mihai, Cezar Dometi, Descantec. Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba.

     
Tag-uri: festival, lumina, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  25.05.2017 09:11

wh0cd6655335 Cheap Viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii