ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-12-2015, ora 10:21

Festival de jazz si colinde, in week-end, la Palas

Articol de Cristian Amariei
In intervalul 11 – 23 decembrie 2015, Palas Mall gazduieste Targul de Cadouri si Decoratiuni Craciunia. La etajul intai al Atriumului, clientii vor descoperi numeroase propuneri de daruri pentru cei dragi: bijuterii, obiecte de arta, decoratiuni pictate, produse cosmetice, ornamente florale, jucarii, jocuri, suveniruri si multe alte cadouri pentru copii, parinti sau bunici.

Vineri, de la ora 15.00, in Atrium va avea loc Festivalul „Blues pentru Iasi”. Fondat in anul 2008 de compozitorul si pianistul iesean Titel Popovici, impreuna cu pictorul si scriitorul Traian Mocanu, evenimentul a ajuns la cea de-a VI-a editie. „Blues pentru Iasi” poarta amprenta maestrului, prin compozitiile sale, interpretate de solisti si formatii de valoare ale blues-ului si jazz-ului romanesc. Anul acesta, muzicieni de exceptie vor incanta publicul cu o muzica de calitate. Printre invitati se remarca „Trio Sorin Zlat” din Bucuresti, Sextetul Virgil Popovici, coordonat de fratele regretatului compozitor, Transfer Maxi-Band, condus de Marcel Maxim, Vintage Studio, Jazz Confesion si trupa de balet Atitude.

Ziua de sambata va incepe, la Palas Mall, cu un spectacol de balet, sustinut, de la ora 10.00. Copiii de la clubul „Ballet & Dance Studio Oana” au pregatit un show cu numeroase momente feerice, ce vor introduce audienta in minunata poveste de Craciun. Tot in Atrium, de la ora 12.00, este programat un spectacol de moda si teatru al copiilor de la Kasta Morrely.

Dupa-amiaza, de la ora 16.00, in Atriumul Palas Mall vor putea fi ascultate cele mai frumoase colinde de Craciun, interpretate de prichindei. De la ora 19.00, va incepe spectacolul caritabil „Fulgi de speranta”, al carui invitat special este cantaretul Liviu Teodorescu. Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru ONG-ul „Speranta pentru ingerasi”, ai caror beneficiari sunt copiii fara familie si cei defavorizati. Pot fi daruite jucarii si dulciuri, ce vor fi oferite de Mos Craciun copiilor mai putin norocosi.

Iubitorii cantecelor traditionale de iarna sunt invitati si duminica, la Palas Mall. La ora 10.00, incep serbarile de Craciun ale copiilor de gradinita, iar de la ora 12.00, competitia pentru titlurile de Miss si Mister Piticot. Si talentatii prichindei ai Palatului Copiilor vor sustine un spectacol in Atrium, de la ora 16.00.

Seara, cadoul muzical va fi oferit de membrii Asociatiei Studentilor Crestini-Ortodocsi Romani (ASCOR) – Filiala Iasi. Concertul caritabil de colinde va incepe la ora 19.00 si este organizat cu scopul strangerii de fonduri pentru doua centre de plasament si un camin de batrani. Corurile participante sunt alcatuite din membri ai unor asociatii studentesti partenere din Iasi, precum: Corul „Arhanghelii” – ATOR, Corul ASFI, Corul „Ceata de medicinisti” – UMF, Corul de Literati si Prietenii, Corul TCM, Corul „Haiducii” - Centrul de plasament „V. Costache” si Corul „invierea” – ASCOR.
     
Tag-uri: iasi, palas, festival, jazz, colinde
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii