A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713882341.8878.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Festival de ciocolata, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-05-2015, ora 09:45

Festival de ciocolata, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Timp de trei zile, Iulius Mall Iasi gazduieste cel mai amplu eveniment din estul Romaniei dedicat copiilor din invatamantul preprimar: „Piticul de ciocolata”. Evenimentul, ajuns la cea de-a XV-a editie, este organizat de Inspectoratul scolar Judetean Iasi impreuna cu Iulius Mall, in zilele de 26-27 mai si 29 mai 2015.

Anul acesta, peste 1.000 de copii si-au anuntat dorinta de a demonstra cat de talentati sunt. Festivalul incepe marti, 26 mai, la ora 10.00, cu proba de Arta Muzicala, care va avea loc la etajul doi al mall-ului. Sarbatoarea copilariei va continua miercuri, 27 mai, de la ora 10.00, cu sectiunea Arta Coregrafica. Juriul va avea o misiune grea de a alege finalisti dintr-o multitudine de prichindei talentati. Din juriu fac parte cadre didactice, profesori de la Palatul Copiilor, precum si copii laureati ai acestui festival, acum elevi premianti in diferite scoli iesene.

Vineri, 29 mai, in apropierea Zilei Copilului, va avea loc Gala Laureatilor Festivalului „Piticul de ciocolata”. De la ora 11.00, publicul va asista la o demonstratie antrenanta de arte martiale, sustinuta tot de mici sportivi. O ora mai tarziu, sub privirile si aplauzele parintilor, bunicilor si ale invitatilor de onoare, vor fi premiati cei mai talentati prichindei. Fiecare finalist va primi diploma de laureat si trofeul „Piticul de Ciocolata”, un delicios tort de ciocolata, din care se va indulci trei zile si trei nopti.

Festivalul este coordonat de cadrele didactice de la Gradinita cu Program Prelungit 12 din Iasi impreuna cu Asociatia Bravo Events.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii