ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
03-05-2012, ora 09:05

Fenechiu devine numarul doi in PNL, iar Dan Motreanu seful campaniei pentru alegeri

Articol de Cristian Amariei

Crin Antonescu, a anuntat, miercuri, in urma sedintei Consiliului National Executiv ca deputatul Dan Motreanu va conduce campania pentru alegerile locale si ca Relu Fenechiu a fost investit ca prim loctiitor al lui in partid.

Crin Antonescu a declarat ca Relu Fenechiu va fi prim loctiitorul lui in partid si ca impreuna cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea vor asigura conducerea politica uzuala a USL.

,,De asemenea, domnul deputat Relu Fenechiu, vicepresedinte al partidului cu atributii politice, nefiind nici membru al Guvernului, ceea ce domnia sa a dorit sa nu fie, nefiind nici candidat la alegerile locale, cum multi dintre colegii nostri sunt, a fost investit practic cu calitatea de prim loctiitor al presedintelui, de numar doi in partid si impreuna cu mine in perioada urmatoare cu partenerii din PSD, domnul Liviu Dragnea, inteleg prin mod principal cine va fi desemnat de la PC, vom coordona din punct de vedere politic activitatea USL.”, a precizat liberalul.

”Domnul Eduard Hellvig, secretar general al PNL, ramane secretar general al partidului, dar renunta la misiunea pe care o avea, aceea de a coordona campania pentru alegerile locale din partea PNL. Aceasta misiune de a conduce campania a fost incredintata domnului deputat Dan Motreanu, colegul nostru care a mai condus campanii ale PNL cu bune rezultate si pe care colegii in unanimitate cu propunerea mea l-au mandatat cu aceasta misiune ” , a spus Antonescu.

Motreanu a anuntat ca obiectivul USL pentru locale este castigarea a 27 de Consilii Judetene si doua treimi din primariile din Romania.

Presedintele PNL a adaugat ca „Victor Ponta ramane presedinte al PSD, copresedinte al USL, dar conducerea politica uzuala atata timp cat domnia lui va fi prim-ministru o vom asigura impreuna cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cu domnul deputat vicepresedinte Relu Fenechiu si bineinteles dupa caz cu liderii grupurilor parlamentare, cu totii colegii”.

Sursa: dcnews.ro

Sursa foto: politicalocala.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii