A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716040869.7666.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fenechiu: S-au batut romanii cu Departamentul de Stat, Merkel, Barroso
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
28-08-2012, ora 14:09

Fenechiu: S-au batut romanii cu Departamentul de Stat, Merkel, Barroso

Articol de Cristian Amariei

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu considera ca in cadrul incercarii de demitere a lui Traian Basescu s-au infruntat romanii cu SUA, Germania si Comisia Europeana.

"Intr-un razboi sunt foarte multe personaje care intervin. De o parte au fost romanii, de cealalta parte au fost anumite institutii. Au fost si atacuri surpriza. S-au batut romanii cu Departamentul de Stat (al SUA-n.red), Merkel, Barroso, procuratura, DNA, serviciile. Nu o sa aflam niciodata miza pentru care s-au adunat toti astia sau macar nu o va afla cea mai mare parte a romanilor", a spus deputatul PNL pentru Ziare.com.

Intrebat ce putere crede el ca mai are presedintele, Fenechiu a raspuns: "Traian Basescu poate sa mearga sa se plimbe pe la cancelariile occidentale sa le multumeasca. Daca avea si Guvernul, le dadea si contracte."

El si-a exprimat speranta ca mandatul lui Traian Basescu se va termina mai devreme de 2014.

"Speram sa terminam mai repede. Daca nu, vor termina romanii. Oamenii ne acuza ca ne-am predat. Daca ies pe strada, 7 din 10 imi spun asta", a adaugat Fenechiu.

Integral pe ziare.com

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii