A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713975872.5601.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Facultatea de Horticultura din Iasi organizeaza a 58-a editie a Simpozionului Stiintific International ”Horticultura - stiinta, calitate, diversitate si armonie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
24-05-2012, ora 03:40

Facultatea de Horticultura din Iasi organizeaza a 58-a editie a Simpozionului Stiintific International ”Horticultura - stiinta, calitate, diversitate si armonie”

Articol de Madalina Irimia

Seria evenimentelor aniversare prilejuite de implinirea a 100 de ani de invatamant superior agricol continua la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi. Facultatea de Horticultura organizeaza a 58-a editie a Simpozionului stiintific international ”Horticultura - stiinta, calitate, diversitate si armonie”, care se va desfasura in zilele de 24 - 26 mai 2012.

Manifestarea reuneste la fiecare editie personalitati marcante ale mediului academic si din cercetare, precum si specialisti si practicieni. Pentru editia din acest an si-au anuntat prezenta peste 200 de specialisti din Grecia, Germania, Franta, Austria, Ucraina, Italia, Belarus si Republica Moldova. Simpozionul constituie un bun prilej pentru promovarea celor mai noi realizari in domeniul horticulturii, dezvoltarea parteneriatelor in vederea realizarii proiectelor si programelor europene si pentru dezvoltarea cercetarii din domeniu.

Deschiderea Simpozionului va avea loc joi, 24 mai, ora 10.00, in Aula Magna “Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”.

Dedicam simpozionul “Stiinta, Calitate, Diversitate si Armonie” - celor 100 de ani de invatamant superior agronomic in Moldova cea plina de credinta a lui Stefan cel Mare si Sfant, Moldova de poveste a lui Creanga si cea a versului de geniu al lui Eminescu, toate acestea ancorate intr-un prezent reprezentativ ce isi construieste temeinic un viitor responsabil”, a punctat prof. univ. dr. Lucia Draghia, decanul Facultatii de Horticultura.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, simpozion
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii