A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714156764.0183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

FIE Iasi a devenit oficial Festival European
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
26-05-2015, ora 09:14

FIE Iasi a devenit oficial Festival European

Articol de Cristian Amariei
Festivalul International al Educatiei din Iasi a intrat de anul acesta in categoria marilor festivaluri europene! Comisia Europeana a acordat FIE onoranta marca ”EFFE”. „Europe for Festivals, Festivals for Europe” (EFFE) este un proiect pilot lansat de CE si initiat de Asociatia Europeana a Festivalurilor (EFA), cu scopul de a aduce mai multa vizibilitate festivalurilor europene si de a promova excelenta si inovatia.

Din acest moment, FIE va fi inclus in ghidul ”EFFE” (tiparit si online), ceea ce inseamna ca Festivalul Educatiei de la Iasi va beneficia de promovare internationala, de posibilitatea de a gasi noi parteneri, ca si de sansa de a se implica in mod direct in comunitatea artistica europeana. Marca de calitate ”Festival European” reprezinta o forma de branding care incurajeaza publicul din intreaga lume sa cunoasca festivalurile si sa ia parte la ele.

Pe langa marca ”EFFE”, Comisia Europeana acorda si premiul ”Festivalul European EFFE”, care va merge anual la un anumit numar de festivaluri, dintre cele care creeaza trenduri in acest domeniu. Selectia va fi facuta de un juriu international de experti, iar premiul ”EFFE” va fi acordat in cadrul unei Gale internationale ce va fi organizata in toamna acestui an.

Primaria Municipiului Iasi si Fundatia Iasi – Capitala Culturala Europeana multumeste tuturor partenerilor implicati in proiectul FIE si le promite iesenilor ca Educatia de cea mai inalta calitate va reprezenta si de acum incolo cel mai important brand al orasului nostru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii