A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716147761.3423.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

FIE Iasi 2014: Proiectii despre civilizatia si cultura evreiasca, in parcul Copou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
23-06-2014, ora 16:24

FIE Iasi 2014: Proiectii despre civilizatia si cultura evreiasca, in parcul Copou

Articol de Madalina Irimia

Iubitorii de film sunt chemati in urmatoarele seri in parcul Copou pentru a viziona mai multe proiectii despre civilizatia si cultura evreiasca. In perioada 23 – 26 iunie, in cadrul FIE Iasi 2014, se va desfasura ”Festivalul Filmului Evreiesc”, organizat de Fundatia Art Promo in parteneriat cu Comunitatea Evreilor din Iasi, cu Primaria Municipiului Iasi, dar si cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si al Ambasadei Statului Israel.

Proiectiile vor avea loc la Casa de Cultura a Municipiului Iasi ”M. Ursachi” si in Parcul Copou si vor reuni o selectie de filme de fictiune si documentare, premiate la cele mai importante festivaluri din lume. Filmele au fost produse in mai multe tari si vorbesc publicului despre viata evreului, de azi si de ieri. De asemenea, sunt omagiate personalitati de marca de origine evreiasca ale culturii romane si universale. Intrarea este libera. ”Festivalul Filmului Evreiesc” face parte dintr-o Caravana a Filmului Evreiesc, care a trecut deja prin Brasov si Timisoara.

Foto: timisoaraexpress.ro

     
Tag-uri: FIE, Iasi, proiectii, parc, Copou
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii